Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Brand New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Liked
    0 times

    Default Addictive drums Problem NO SOUND

    Already install&Crack Addictive drums on my pc but i dont get sound!
    im loading Addictive drums with cubase studio 4 as a Vst Instrument
    i try everything i think,i have checked the midi channel if monitoring setting is on etc...
    but i can't find how to get sound from my midi channel
    sorry if someone has already post question like that
    but i am new on the page.
    hope someone can help me
    thanks

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2,507
    Blog Entries
    1
    Liked
    351 times

    Default Re: Addictive drums Problem NO SOUND

    Because you said it was cracked I'm not going to help you.

    And the rest of the community won't either.
    Originally Posted by brandondrury
    I don't make music to impress engineers.
    | www.EPICSounds.ca | www.AudioGeekZine.com | www.HomeRecordingShow.com |

  3. #3
    mindundermatter's Avatar
    Powerhouse Mega Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,442
    Liked
    0 times

    Default Re: Addictive drums Problem NO SOUND

    Agreed. What you do as far as that goes is your own business. We won't tell you not to do it, nor will we encourage it. Just don't come right out and say it!
    For those who keep asking, it's a picture of MUMs, as in my name is MUM.
    "Recording is stupid." - Brandon Drury
    My philosophy - If you don't agree with me, you're wrong.

  4. #4
    Brand New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Liked
    0 times

    Default Re: Addictive drums Problem NO SOUND

    ok i understand you guys have right sorry for that
    Last edited by macabreking; 05-02-2009 at 07:14 AM.

  5. #5
    Brand New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1
    Liked
    0 times

    Default Re: Addictive drums Problem NO SOUND

    Im having the same problem unlike Macabreking i have a genuine copy and not that cracked rubbish. Ok Im using Cubase 5 all my other vst instruments work fine but when i install addictive drums then open cubase add instrument track addictive drums everyting loads fine but if i click on the drums or run a drum pattern their is no sound. iv done everything i can think of please HELP

  6. #6
    Brand New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Liked
    0 times

    Default Re: Addictive drums Problem NO SOUND

    I have the same problem as both you guys above. I'm a student and have attained the softwares through educational discounts.

    I have used cubase for the past few years but have never had a problem like this. I have both EZdrummer + Addictive drums, and both programs are responding the same. I click the kits when the vst loads in cubase, and no sound, no signal, no nothing!!

    I've tried everything i can think of now and its really annoying, as i wanted to start recording with these programs.

    Any suggestions i will try. Any.

    Thanks in advance.

  7. #7
    cky751's Avatar
    Silver-Plated Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    254
    Liked
    1 times

    Default Re: Addictive drums Problem NO SOUND

    for you guys with genuine copies make sure your input and output track are set to your soundcard and vst software. Btw if you're using a pirated daw toontrack products will not work.

Similar Threads

  1. How does everyone record drums?
    By DogpitStudios in forum Recording Toys And Tactics
    Replies: 11
    Latest Jive: 11-20-2005, 10:38 AM
  2. The sound that isn't there...and then you reach for it
    By PhilB in forum Recording Toys And Tactics
    Replies: 3
    Latest Jive: 11-16-2005, 09:15 AM
  3. When a guitar sound isn't happening.
    By brandondrury in forum Recording Toys And Tactics
    Replies: 4
    Latest Jive: 11-10-2005, 03:48 PM
  4. The Biggest Problem With My Mixes
    By brandondrury in forum Recording Toys And Tactics
    Replies: 2
    Latest Jive: 10-14-2005, 01:32 AM

Thread Info

Recording Toys And Tactics Thread, Addictive drums Problem NO SOUND in Recording Engineers / Producers; Already install&Crack Addictive drums on my pc but i dont get sound! im loading Addictive drums with cubase studio 4 ...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •